Plug&Pay

Checkouts & Affiliate Marketing

Plug&Pay is de ideale tool voor jouw betaalprocessen en afiliate marketing.

Betaalprocessen: Met Plug&Pay maak je in een handomdraai effectieve betaalpagina's voor je website, zowel voor eenmalige transacties als abonnementen. Koppel met Mollie, kies uit conversie geoptimaliseerde templates en verhoog je orderwaarde met onze unieke kassakoopjes, 1-klik upsells en conversietriggers.


Affiliate marketing: Plug&Pay bevat tevens een affiliatesysteem zodat je jouw product op commissiebasis kunt laten promoten.

Koppel met Mollie!

Koppel met Mollie voor iDeal, Incasso, Creditcard, Bancontact en vele andere betaalmethodes

Geteste templates

Kies een van onze kant-en-klare, conversie geoptimaliseerde betaalpagina templates!

Salestriggers

Plaats unique selling points, testimonials, garanties, aftellers en meer voor een hogere conversie

(1-klik) upselling

Verhoog je orderwaarde en omzet met kassakoopjes, orderbumps, staffelkorting en de 1-klik-upsell

Abonnementen

Bied maand-, kwartaal en jaarabonnementen of betaling in termijnen aan

Statistieken

Inzage in sales, conversieratio's, verwachte omzet, retentie, churn, CLV en meer!

Affiliatesysteem

Incl. affiliatesysteem voor enkele en wederkerende commissies, SEPA uitbetaling en affiliate statistieken

Administratie

Beheer van orders, facturen, abonnementen, e-mail notificaties, verlaten checkouts en meer

Koppelingen

Koppel via Zapier aan al je software zoals CRM-, E-mail marketing en administratie.
Duizenden euro's extra
De impact van Plug&Pay is enorm. Door het gebruik van kassakoopjes verdien ik nu duizenden euro's per maand extra. Top feature. Ik raad het iedereen aan!
Niels Bosman
296 extra verkopen!
Het affiliate systeem is bizar krachtig als je met ambassadeurs werkt. In enkele dagen had ik 6 affiliates voor mijn boek die in een week 296 extra boeken voor mij wisten te verkopen!
Bas Urlings
20% meer omzet
Een van de weinige systemen waarin je heel gemakkelijk een kassakoopje en een one-click upsell kunt toevoegen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we zeker 20% meer omzet draaien!

Arthur & Joas

Templates voor effectieve betaalpagina's

Met Plug&Pay maak je in een handomdraai effectieve betaalpagina's voor je producten. Koppel met Mollie, kies vervolgens een van onze conversie geoptimaliseerde betaalpagina templates.


Onze betaalpagina's zijn volledig geoptimaliseerd om je de beste salesconversie te geven. Verhoog je conversie eenvoudig met krachtige salestechnieken zoals testimonials, garanties, actieprijzen en countdown timers.


Wil je direct een hogere orderwaarde en dus een hogere winst? Gebruik dan de kassakoopjes / orderbumps en de legendarische 1-klik upsell optie.

null

Verhoog je orderwaarde met upsells

Upselling zie je overal terug in de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan het supersizen van je McDonalds menu (wilt u daar frietjes bij?) of de chocolade die je nog snel pakt bij de kassa in de supermarkt of bij de benzinepomp. Dit bekende 'kassakoopje' bieden wij je in een online variant aan op je betaalpagina aan.


Verhoog je klantwaarde door een relevante upsell aan te bieden nog voordat je klant gaat afrekenen. Het aanvinken van een checkbox is genoeg voor je klant om dit product bij te voegen. Voeg vervolgens de nu al beruchte '1-klik upsell' toe om je klant na betaling met één muisklik akkoord te laten geven voor incasso van een extra onweerstaanbare aanbieding.

Ideaal voor abonnementen

Werk je met een lidmaatschap of abonnement en heb je daarom behoefte aan wederkerende betalingen en automatische incasso's? Dan zit je met Plug&Pay goed. Je klant kan op je betaalpagina de gewenste abonnementsvorm kiezen. Bijvoorbeeld een maand-, kwartaal- of jaarabonnement.


De eerste termijn betaalt je klant direct met bijvoorbeeld iDeal of Creditcard. Iedere vervolgperiode genereert Plug&Pay een nieuwe factuur en schrijft automatisch de termijnincasso af van het IBAN rekeningnummer of de creditcard waar je klant de eerste termijn mee betaalt heeft. Je kunt je abonnementen eenvoudig beheren en daarnaast heb je toegang tot essentiële statistieken rondom je abonnementen.

Financiële administratie

Plug&Pay zorgt ook voor een nette administratie. Er worden automatisch facturen gegenereerd van je bestellingen en naar je klant verzonden. Je kunt verschillende BTW tarieven instellen en bestellingen binnen de EU worden (bij een geldig BTW-nummer) automatisch ontdaan van BTW (intracommunautaire verlegging).


Ook worden er e-mails met bestelbevestigingen, betaalherinneringen en bij verlaten checkouts verzonden. Je hebt eveneens handige exports van al je orders en klanten.

Affiliatesysteem

Met de affiliate marketing software van Plug&Pay stel je ambassadeurs, influencers en andere affiliates in staat om je producten op commissiebasis (no cure, no pay) te verkopen. Stel eenvoudig je affiliatecommissie per product in, kies tussen enkele en wederkerende commissie, geef promotiematerialen vrij en sluit affiliates aan!


Plug&Pay genereert unieke promotielinks voor je affiliates en houdt via cookietracking bij welke affiliate er recht heeft op een commissie. Wij bieden je overzicht in alle gerealiseerde omzet en commissies en ook het uitbetalen van je affiliates doe je dankzij SEPA-batch betalingen in enkele muisklikken.

Winstmarge x3 met Plug&Pay

Tijdens het IMU Live Event in Scheveningen deelde Youri Meuleman (o.a. eigenaar van Ova.nl en Mailblue)  hoe hij de betaalpagina's en met name de upsell-technieken van Plug&Pay gebruikte om zijn omzet drastisch te verhogen en zijn winst te verdriedubbelen.


Hij deelt in deze video hoe hij zijn marketingfunnel heeft opgebouwd.


Start nu met Plug&Pay

Klaar om effectieve betaalprocessen en affiliate marketing campagnes te maken? Start dan direct of klik op meer informatie voor meer voorbeelden, ervaringen en functionaliteiten.
arrow_drop_up arrow_drop_down