De Online Marketing Tornado

Het tornado model is ontworpen om als een magneet te werken voor het aantrekken van jouw ideale doelgroep. De tornado zal deze 'opzuigen' in een volautomatische marketingmachine waar ze worden omgezet in leads en klanten. Vervolgens neemt je tornado je klanten mee in een wervelende ervaring naar diehard fans en ambassadeurs van je merk. Van beneden naar boven:


  • Deel 1: Bezoekers uit Google (SEO)
  • Deel 2: Meer leads door landingspagina's en funnels
  • Deel 3: Meer klanten door salesprocessen en upselling
  • Deel 4: Opschalen met affiliate marketing
  • Deel 5: Wederkerende inkomsten uit memberships
  • Deel 6: Magie in je merk met community building

Fase 1
Scoren in Google (SEO)

Bezoekers zijn het eerste ingrediënt voor een succesvolle online strategie. Je bedrijf moet een aantrekkingskracht hebben voor de juiste bezoekers. Een goede vindbaarheid in Google (SEO) is onmisbaar en vormt het fundament van je onlinemarketingstrategie.

Fase 2

Landingspagina's & Funnels

Maak leads van je bezoekers. Zorg voor een effectieve website met conversiegericht design. Gebruik landing- en conversiepagina’s, marketingfunnels en conversietechnieken zoals pop-ups, magnets, boomboxen, countdown timers en meer om vele malen meer leads uit je bezoekers te halen.

Fase 3

De Ultieme Checkout

Van leads naar klanten. Cashflow is als benzine voor je onderneming. Zorg voor effectieve betaalprocessen en voorkom de meestvoorkomende conversiekillers. Breng je omzet in een stroomversnelling met neuromarketingtechnieken en upselling zoals kassakoopjes en de 1-klik upsell om je orderwaarde en winstmarge te verhogen. 

Fase 4

Affiliate Marketing

Schaal je bezoekersaantal, leads en klanten razendsnel op met de ideale (gratis) werknemers. Werf en train een leger aan affiliates die je bedrijf op commissiebasis promoten (no cure, no pay) en zorg voor een viraal effect in je onlinemarketingstrategie.

Fase 5

Memberships

Van klanten naar fans. Ga van eenmalige naar wederkerende inkomsten door een lidmaatschapsmodel te gebruiken en maak fans van je klanten. Elimineer financiële stress en ervaar de kracht van stapelen door te werken met 'Membersites'.

Fase 6

Community building

Van fans naar ambassadeurs. Maak de stap van klantenservice naar klantgeluk door je klanten te verbinden in een online community. Creëer een stroming en maak meer impact op de levens van anderen. Breng magie in je marketing door je fans te transformeren naar ambassadeurs van jouw merk.

Tornado Tools om dit model toe te passen

Phoenix

€ 1170

Landingspagina's,
Funnels & SEO

Plug&Pay

€ 1170

Betaalpagina's, upselling &
Affiliate Marketing

Huddle

€ 1170

E-learning &
Community Building

arrow_drop_up arrow_drop_down